zondag 6 juni 2010

Dierentuin

Afgelopen zaterdag zijn we met een deel van de Vrienden van de Cane Corso naar de dierentuin geweest. Jammer genoeg kon niet iedereen er bij zijn ivm werk of en dergelijke.Het beloofde een warme dag te worden, dus hadden we voor de honden die mee waren, Lilly, Tesoro, Sultan en Donata, de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Allen droegen een koelband en we hadden water in overvloed bij ons. Natuurlijk hadden we ook afgesproken goed op de honden te letten, bij enig idee dat het te warm zou zijn, zouden we huiswaarts gaan. Maar, het was echt heerlijk in het park!! Volop schaduw, overal grote bomen en een hele aangename temperatuur!! Ook stonden overal in het park goedgevulde waterbakken klaar voor de hondse bezoekers!!
De honden hebben dus lekker kunnen kijken naar alle beestjes in het park!


E ja, zo is het dan ineens tijd voor koffie!! Een heerlijk plekje op een rustig terras, in de schaduw, wat willen mens en hond nog meer??


Sommige dieren, zoals deze neushoorn vonden het te warm om iets te doen.... Dan maar even charmant poseren voor een foto;-))


Tijdens de lunch waren alle schaduwplekken op het terras al bezet, maar er was een strook gras naast het terras met volop schaduw en heerlijk van temperatuur. Dus is er gevraagd of we daar enkele stoeltjes mochten neerzetten, zodat we met de honden in de schaduw konden zitten. Dat was geen enkel probleem!! Wat een heerlijk plekje... Prima temperatuur en geen doorloop langs de honden, zalig!


Niet alleen mensen kijken graag naar aapjes.... Hier staat Donata vol overgave een baviaan te hypnotiseren;-)


Het nieuwe olifantenverblijf. Compleet met nieuwe olifant, wat een schatje, nietwaar??


Soms konden de honden niet mee, zoals in het nachtverblijf, waar je doorheen loopt en de luiaards, nachtaapjes en andere nachtdieren zo over en langs je heen lopen. Dus dat doen we dan om beurten.


Na zo'n dagje dierentuin is het goed slapen... De tijger geeft alvast het goede voorbeeld;-)

In het najaar willen we weer naar de dierentuin! Het is zo leuk om te zien hoe de honden op de dieren reageren!! Dit uitje gaat zeer zeker een vervolg krijgen!

Geen opmerkingen: