zondag 11 januari 2009

Plannen

Voor het net begonnen jaar zijn er al weer enkele leuke plannen in de maak!!

De eerste activiteit in dit jaar is al weer achter de rug, de reünie-wandeling.
Hierover binnenkort meer!

Aanstaande zondag een dagje zonder hondjes op pad. Met het grootste deel van de groep gaan we dan Winterefteling onveilig maken;-))

Van 25 april tot en met 2 mei gaan we met 11 mensen van de groep, 9 Cane Corso's en een Labrador een week naar Oostenrijk. Enkele stoere mannen gaan ook een dag op de latten, in de buurt van waar we dan verblijven, Reith bei Seefeld. Ook zullen we wandelingen gaan maken samen met een CC-baasje wat in Seefeld woont.
Natuurlijk moet hiervoor nog het eea besproken worden, dat gaan we doen op 1 februari.

In maart staat er een DVD/film middag/avond op het programma. Gezellig met z'n allen kijken naar de belevenissen op Texel in 2007 en in Drenthe 2008! het zal een hoop hele leuke herinneringen oproepen!

In juni zal het weer tijd zijn voor de Dogtrail. Dit jaar zal het Cane Corso Vriendenteam groter zijn als afgelopen jaar. Misschien gaan we 2 teams vormen.

Het Cane Corsoweekend zal dit jaar plaatsvinden van 6 t/m 9 november. Waar we dit keer heengaan staat nog niet vast. We willen proberen steeds een ander deel van Nederland te bezoeken. Momenteel zijn we druk bezig met het opzoeken van geschikte adresjes.

Wat we verder nog gaan ondernemen? Wie zal het zeggen... Iig hebben we wel weer een aantal hele leuke dingen om naar uit te kijken!!

Geen opmerkingen: